085 - 106 16 87

Letselschade advocaat nodig in Winschoten?

Bedrijfsongeval in Winschoten

Als u letselschade heeft opgelopen terwijl u werkt, spreken we in de meeste gevallen van een bedrijfsongeval. Alleen als het letsel overwegend is veroorzaakt door werkzaamheden of arbeidsomstandigheden, spreken we van letselschade. In veel gevallen heeft u recht op een slachtoffervergoeding. De hoogte van deze vergoeding voor de fysieke of psychische schade die u heeft opgelopen hangt af van de aard en ernst van de schade. Nog steeds bestaat het misverstand dat advocaten hoge bedragen vragen van hun cliënten voor hun rechtshulp of dat de slachtoffers een deel van de schadevergoeding moeten afstaan. Dit is niet het geval. De Letselschade Raetsman helpt in Winschoten en in de omgeving van Winschoten kosteloos indien er aansprakelijkheid bestaat.

De gevolgen van een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan ontzettend vervelende gevolgen hebben. Mensen die werkzaam zijn in de bouw, lopen bijvoorbeeld het risico om blijvend fysiek letsel over te houden aan een bedrijfsongeval. Naast het feit dat het soms niet meer mogelijk is om te werken, kan men ook in het dagelijks leven beperkingen overhouden aan een dergelijke gebeurtenis. Ook gebeurt het vaak dat er psychisch letsel overgehouden wordt aan een bedrijfsongeval. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor het leven van de slachtoffers. Wij hebben jarenlange ervaring met letselschadezaken in de regio Winschoten. Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval in Winschoten of omstreken? Neem dan contact op met onze letselschade advocaat in Winschoten.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging