085 - 106 16 87

Letselschade advocaat nodig in Winschoten?

Slachtoffer van een medische fout

Helaas worden er ook in het ziekenhuis wel eens fouten gemaakt. Een medische fout kan het resultaat zijn van onjuiste medicatie, een fout tijdens een operatie of een verkeerde diagnose. Hierdoor loopt u als patiënt het risico op nare infecties, bijwerkingen of zelfs ernstig letsel. Heeft uw behandelde arts of het ziekenhuis een medische misser begaan? Dan heeft u recht op compensatie voor alle geleden schade. Het verkrijgen van een dergelijke compensatie is een erg ingewikkeld en langdurig proces. Het is daarom raadzaam om juridische hulp in te schakelen. Wij van De Letselschade Raetsman hebben jarenlange ervaring met het claimen van schade bij medische zaken. Wij nemen dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u zich kunt focussen op uw herstel.

Juridisch hulp na een medische fout

Bent u slachtoffer van een medische fout in de omgeving van Winschoten? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een letselschadespecialist. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de medische fout te laten onderzoeken en te constateren. Heeft u twijfels over uw situatie? Neem ook dan direct contact op met een ervaren letselschadespecialist om uw zaak en mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel voor een vrijblijvende afspraak met 085 - 106 16 87.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging