085 - 106 16 87

Letselschade advocaat nodig in Winschoten?

Wat is smartengeld?

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeval krijgt u in de meeste gevallen een schadevergoeding voor zowel de materiele als immateriële schade. De financiële compensatie voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Dit is een vergoeding voor alle leed, verdriet, gederfde levensvreugde, trauma’s en blijvende littekens als gevolg van het ongeval. De geleden immateriële schade is niet altijd zichtbaar. Desondanks kan deze schade wel een grote impact hebben op uw leven en hier wilt u graag voor gecompenseerd worden.

Laat de hoogte van uw smartengeld berekenen

De hoogte van smartengeld is lastig te berekenen omdat er niet zomaar een waarde gekoppeld kan worden aan deze ‘onzichtbare’ schade. Daarom wordt er gekeken naar de aard en ernst van het letsel, de mate van geleden pijn, de duur van het herstel en eventuele blijvende gevolgen. Wanneer u door het opgelopen letsel niet meer kunt werken, wordt dit ook extra zwaar meegenomen in de hoogte van het smartengeld. Wilt u meer weten over hoe u aanspraak kunt maken op smartengeld? Of wilt u meer weten over uw rechten en kansen als slachtoffer van een ongeval in de regio Winschoten? Neem in Winschoten dan gelijk contact op met De Letselschade Raetsman om u hier meer over te vertellen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 16 87.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging