085 - 106 16 87

Letselschade advocaat nodig in Winschoten?

Verkeersongeval in Winschoten?

Als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval in Winschoten kan het zijn dat u hier blijvende gevolgen van ondervindt. Ongeacht wat de oorzaak van het verkeersongeval is, bij letselschade gaat het om de vraag of hiervoor iemand anders aansprakelijk gesteld kan worden. De kosten die u maakt door een dergelijk ongeluk kunt u met behulp van een letselschade advocaat uit Winschoten verhalen op de aansprakelijke partij, meestal de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van uw verkeersongeval.

Materiële en immateriële letselschade

De hinder die u ondervindt na een verkeersongeval kan zowel materieel als immaterieel zijn. Bij materiële onkosten moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp. Naast deze materiële schade, kan er ook sprake zijn van immateriëel letsel. Met immaterieel wordt bijvoorbeeld pijn of verdriet bedoeld als gevolg van uw ongeluk. Veel mensen weten niet dat ook psychische schade te verhalen is, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kunt u denken aan traumatische ervaringen of eventuele blijvende schade zoals littekens. Woont u in Winschoten of in de regio Winschoten, neem dan contact met De Letselschade Raetsman op. Wij kunnen u professionele begeleiding bieden bij het verhalen van uw kosten als gevolg van uw ongeval.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging