085 - 106 16 87

Letselschade advocaat nodig in Winschoten?

Klachten na ongeval

Bent u betrokken geweest bij een aanrijding? Veel kop- en staartbotsingen zijn de oorzaak van letsel in de vorm van een whiplash. Hierbij kan sprake zijn van zeer uiteenlopende symptomen. Het meest voorkomend zijn rug- en nekklachten. Andere lichamelijke klachten zijn hoofdpijn, stijfheid en pijn in ledematen of warmgewrichten. Sommige slachtoffers van een aanrijding krijgen ook last van klachten die meer psychisch van aard lijken. Symptomen zoals duizeligheid en vermoeidheid komen vaak voor. Het kan echter zelfs zo ver gaan dat u last krijgt van angsten, of verschijnselen die op depressie lijken.

Problemen bij een whiplash

Allereerst kan uw whiplash zorgen voor eerdergenoemde fysieke en psychische klachten. Deze houden bij sommige patiënten erg lang stand. Veel slachtoffers krijgen problemen met soms lange hersteltraject. Door adrenaline of andere factoren kan het kort na een ongeval lastig zijn om de diagnose voor een whiplash te stellen. Klachten spelen niet altijd direct op. Dit kan ervoor zorgen dat u niet meteen de actie onderneemt die nodig is om een schadevergoeding te krijgen. Ook verzekeraars willen een duidelijke diagnose. Een vergoeding kan anders uitblijven. Dit zorgt ervoor dat u dure therapieën wellicht uit eigen zak moet gaan betalen.

Ervaren kantoor in Winschoten

De Letselschade Raetsman is gespecialiseerd in letselschade. Wij weten welke stappen u moet zetten na een aanrijding. Zorg ervoor dat u gedegen juridisch advies inwint. Zo komt u niet voor onnodige kosten te staan. Ons kantoor staat u ook bij in Winschoten als u wilt procederen voor een schadevergoeding.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Beijum, Lewenborg, De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjewijk, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen.

Hoofdvestiging